سخنرانی علمی «پیش‌نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها» برگزار می‌شود

در راستای دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی ـ اسلامی، سخنرانی علمی «پیش‌نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها»، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» در راستای دومین همایش ملی آسیب‌شناسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در حوزه علوم انسانی ـ اسلامی، سخنرانی علمی «پیش‌نشست لزوم تدوین برنامه درسی برای اخلاق پژوهش در راستای اثربخشی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها»، با عنوان «اهمیت تدوین برنامه آموزشی اخلاق پژوهش در نظام آموزش‌عالی» با سخنرانی دکتر علیرضا ثقه الاسلامی و با عنوان «نقش دانش و اخلاقی پنداری در کاهش سرقت علمی: نمونه موردی کاربران پایگاه اطلاعات علمی ایران» با سخنرانی دکتر رویا پورنقی، اعضای هیئت‌علمی ایرانداک برگزار می‌شود.

مدیر پنل این سخنرانی دکتر شکیبا امیرخانی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه مذاهب اسلامی، خواهد بود و این سخنرانی یک‌شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود. گفتنی است، حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است.