برگزاری سخنرانی علمی «زیبایی‌شناسی اطلاعات در بستر مصورسازی اطلاعات»

سخنرانی علمی «زیبایی‌شناسی اطلاعات در بستر مصورسازی اطلاعات» با سخنرانی مریم موسوی‌زاده،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «زیبایی‌شناسی اطلاعات در بستر مصورسازی اطلاعات» با سخنرانی مریم موسوی‌زاده،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، روز دو‌شنبه پنج آذر در ایرانداک برگزار می‌شود.

پنلیست این سخنرانی دکتر امیرحسین صدیقی، استادیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) خواهد بود و در آن به زیبایی‌شناسی اطلاعات، ارتباط بین مصورسازی اطلاعات و زیبایی‌شناسی اطلاعات و لزوم مصورسازی هنری اطلاعات برای اثرگذاری پرداخته می‌شود.

این سخنرانی دو‌شنبه پنج آذر ۱۳۹۷ از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.