سخنرانی علمی «تحلیل اطلاعات پژوهش‌ها در ابزار سایول» برگزار می‌شود

سخنرانی علمی «تحلیل اطلاعات پژوهش‌ها در ابزار سایول» با سخنرانی مریم موسوی‌زاده،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «تحلیل اطلاعات پژوهش‌ها در ابزار سایول» با سخنرانی مریم موسوی‌زاده،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، روز چهار‌شنبه ۱۱ دی‌ماه در ایرانداک برگزار می‌شود.

موسوی‌زاده در این سخنرانی به ابزار سایول، و معنای تحلیل اطلاعات در نظام‌های بازیابی اطلاعات خواهد پرداخت و چگونگی تحلیل اطلاعات پژوهش‌ها با ابزار سایول را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این سخنرانی چهار‌شنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۵ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است و پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.