سخنرانی علمی «نقش پیکره‌های زبانی در تحلیل گفتمان» برگزار می‌شود

اولین سخنرانی از سلسله نشست‌های زبان‌شناسی و مطالعات میان رشته‌ای با عنوان «نقش پیکره‌های زبانی در تحلیل گفتمان: تحلیل گفتمان پیکره‌یار» در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» اولین سخنرانی از سلسله نشست‌های زبان‌شناسی و مطالعات میان رشته‌ای با عنوان «نقش پیکره‌های زبانی در تحلیل گفتمان: تحلیل گفتمان پیکره‌یار» با سخنرانی دکتر شهرام مدرس خیابانی،‌ استادیار دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان چگونه زبان‌شناسی پیکره‌ای پژوهشگر حوزه تحلیل گفتمان را یاری می‌کند؟، در ایرانداک برگزار ‌می‌شود.

پنلیست این سخنرانی دکتر الهام علائی ابوذر، استادیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) خواهد بود.

این سخنرانی سه‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد و حضور برای همگان آزاد و رایگان است.