رئیس گروه ارتباطات علمی ایرانداک منصوب شد

دکتر سیروس علیدوستی، رئیس ایرانداک طی حکمی، دکتر مرضیه زرین‌بال را به عنوان رئیس تازه گروه ارتباطات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران منصوب کرد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» بر اساس این حکم، دکتر مرضیه زرین‌بال استادیار ایرانداک از تاریخ ۱۷/۲/۹۸ به عنوان رئیس گروه ارتباطات علمی ایرانداک منصوب شد.

افزودنی است، دکتر علیدوستی طی نامه‌ای از نادیا حاجی‌عزیزی، رئیس پیشین گروه ارتباطات علمی ایرانداک قدردانی نمود.

به همین منظور، مراسم تکریم و معارفه رئیس گروه ارتباطات علمی ایرانداک روز یک‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور مدیران، همکاران معاونت پژوهش و آموزش و اعضای هیئت علمی در تالار سخن برگزار شد.

گفتنی است، دکتر زرین‌یال، دانش‌آموخته دکتری تخصصی مهندسی صنایع از دانشگاه امیرکبیر و استادیار پژوهشکده فناوری اطلاعات است.