برگزاری سخنرانی علمی «از تجربه کاربر تا تجربه مشتری»

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «از تجربه کاربر تا تجربه مشتری» با سخنرانی دکتر پیام ناوی، مشاور، محقق و مدرس مدیریت تجربه مشتری و مهندس محمود نورمحمدی، متخصص حوزه تجربه مشتری در ایرانداک برگزار می‌شود.

پنلیست این سخنرانی دکتر رضا رجبعلی‌بگلو، استادیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) خواهد بود.

این سخنرانی ‌شنبه اول دی ۱۳۹۷ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.