برگزاری سخنرانی علمی «مدل‌های جست‌وجوی اطلاعات»

سخنرانی علمی «مدل‌های جست‌وجوی اطلاعات» با سخنرانی فتانه وهابی،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «مدل‌های جست‌وجوی اطلاعات» با سخنرانی فتانه وهابی،‌ دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی، روز دو‌شنبه ۳۰ مهر در ایرانداک برگزار می‌شود.

پنلیست این سخنرانی دکتر فریبرز درودی، استادیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) خواهد بود و در آن به مدل‌های جست‌و‌جوی اطلاعات و تعامل کاربر و منابع اطلاعات پرداخته می‌شود.

این سخنرانی دو‌شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷ از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.