ثبت 52363 پایان‌نامه در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله، و پیشنهاده در سال 1396

ثبت ۵۲۳۶۳ پایان‌نامه در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله، و پیشنهاده در سال ۱۳۹۶

با پیشتازی پایان‌نامه‌های گروه علوم انسانی، ۵۲۳۶۳ پایان‌نامه در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله و پیشنهاده در سال ۱۳۹۶ به ثبت رسید.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» در سال گذشته،۵۲۳۶۳ پایان‌نامه در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله و پیشنهاده به ثبت رسیده است.

بیشترین پایان‌نامه‌های ثبت شده در سامانه ثبت مربوط به گروه علوم انسانی با بیش از ۲۲ هزار رکورد بوده و پس از آن به ترتیب گروه فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، هنر و علوم پزشکی و دامپزشکی قرار دارند.

در این میان، بیش از ۴۶۹۶۷ هزار پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد و ۴۶۳۴ هزار پایان‌نامه در مقطع دکتری بوده است که دانشجویان بیش از ۳۲۴ موسسه اقدام به ثبت پایان‌نامه‌های خود در این سامانه می‌نمایند.

گفتنی است، در سال ۱۳۹۶ دانشگاه‌های فردوسی مشهد، تبریز، تربیت مدرس، پیام نور استان تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به ترتیب بیشترین آمار را در بین دانشگاه‌های کشور در ثبت پایان‌نامه به خود اختصاص داده‌اند.

افزودنی است، در حال حاضر اطلاعات بیش از ۴۸۲ هزار پایان‌نامه در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) در دسترس کاربران قرار گرفته است.