برگزاری سخنرانی علمی "معرفی کاربردهای علمی شبکه‌های اجتماعی: تلگرام، ریسرچ‌گیت و انجمن"

سخنرانی علمی «معرفی کاربردهای علمی شبکه‌های اجتماعی: تلگرام، ریسرچ‌گیت و انجمن» با سخنرانی مرتضی نبی میبدی و با حضور سرهنگ محمدمهدی کاکوان، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» مرتضی نبی میبدی، دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات سخنرانی خود را با عنوان «معرفی کاربردهای علمی شبکه‌های اجتماعی: تلگرام، ریسرچ‌گیت و انجمن» ارائه خواهد کرد.

هدف از این سخنرانی تشریح کاربردهای علمی موردهایی از این شبکه‌ها است و هم‌چنین، چگونگی به کار گیری گروه و کانال در تلگرام برای اهداف علمی، قابلیت‌های ریسرچ گیت برای جامعه پژوهشی و قابلیت‌های تخصصی شبکه اجتماعی انجمن تشریح می‌شود.

این سخنرانی با همکاری «دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ» برگزار و سرهنگ محمدمهدی کاکوان، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به عنوان پنلیست سخنرانی می‌کند.

این سخنرانی، روز دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ از ساعت ۱۱ تا ۱۲ در تالار سخن پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار می‌شود.

حضور علاقه‌مندان برای شرکت در این نشست آزاد است.