مدیران مرکز صدا و سیمای البرز از ایرانداک بازدید کردند

مدیران مرکز صدا و سیمای البرز با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی مدیران مرکز صدا و سیمای البرز با ایرانداک روز یک‌شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک، و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری، از جمله سامانه همانندجو و پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج» برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

سپس سامانه مصورسازی پژوهش «مپ»، جایگاه علم،‌ فناوری، و نوآوری ایران در جهان «نِما»، و دانش ایران: مشارکت ایرانیان در دانش جهان «دا» که از سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری هستند، به ایشان معرفی شد. در ادامه دکتر ثقه‌الاسلامی، استادیار ایرانداک درباره اخلاق پژوهش سخنرانی کرد.