سخنرانی علمی «مدیریت داده در انواع سازمان» برگزار می‌شود

سخنرانی علمی «مدیریت داده در انواع سازمان» با سخنرانی محمدرضا مرتضوی،‌ دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «مدیریت داده در انواع سازمان» با سخنرانی محمدرضا مرتضوی،‌ دانشجوی دکترای مدیریت فناوری اطلاعات، روز چهارشنبه ۱۶ بهمن‌ماه در ایرانداک برگزار می‌شود.

مرتضوی در این سخنرانی به نقش‌های لازم برای مدیریت داده در یک سازمان و تقسیم مسئولیت در سازمان‌های توزیع‌شده و چگونگی آن خواهد پرداخت.

این سخنرانی چهار‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۵ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است و پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.