استادیار ایرانداک، عضو کمیته تخصصی مدیریت علم و فناوری در شانزدهمین کنفرانس بین¬المللی مدیریت شد

دکتر لیلا نامداریان، استادیار ایرانداک، عضو کمیته تخصصی مدیریت علم و فناوری در شانزدهمین کنفرانس بین ­المللی مدیریت شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» دکتر لیلا نامداریان، استادیار پژوهشکده جامعه و اطلاعات ایرانداک، عضو کمیته تخصصی مدیریت علم و فناوری در شانزدهمین کنفرانس بین­ المللی مدیریت (علمی-پژوهشی) شد.  این کنفرانس  که از معتبرترین کنفرانس‌های مدیریت در داخل کشور است، در سطح بین‌المللی و با مشارکت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های معتبر کل کشور برگزار می ­شود.  پیش­تر این کنفرانس،  توسط دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف برگزار می‌شد که با هماهنگی انجمن مدیریت، در چند دوره اخیر با میزبانی یکی از دانشگاه‌های معتبر برگزار شده است. گفتنی است شانزدهمین دوره این کنفرانس ۱۹ و ۲۰ آذرماه سال ۱۳۹۸ در دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد.