نخستین زنگ ایرانداک در سال تحصیلی 1398-1399 برگزار شد

نخستین زنگ ایرانداک در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ برگزار شد

نخستین زنگ ایرانداک در سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ دوشنبه ۱۵ مهرماه، در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، تاکنون بیش از دو هزار نفر از استادان، کارشناسان و دانشجویان در ۲۶‌ دوره کارگاه زنگ ایرانداک شرکت کرده‌اند. گفتنی است بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و موسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری؛ باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی باشند، در سامانه‌های اطلاعاتی ایرانداک، ثبت و آنها را همانندجویی کنند. برای انجام این قانون، «سامانه ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها» در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR و سامانه «همانندجو» در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذاشته شده است.

همچنین کارگاه بعدی «زنگ ایرانداک» ۲۹ مهر‌ماه، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برای متقاضیان برگزار و به حاضرین گواهی شرکت در کارگاه آموزشی داده خواهد شد. علاقه‌مندان شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند در نشانی https://irandoc.ac.ir/eform/submit/workshop ثبت نام کنند.

ایرانداک آمادگی دارد این کارگاه را برای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و سایر مؤسسه‌ها در سازمان متقاضی برگزار کند.