پایان‌نامه‌ها و مقاله‌های دانش‌آموختگان خارج از کشور همانندجویی می‌شود

با همکاری سازمان امور دانشجویان، پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و مقاله‌های دانش‌آموختگان خارج از کشور در هنگام ارزشیابی مدارک تحصیلی، همانندجویی می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» با همکاری سازمان امور دانشجویان، پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و مقاله‌های دانش‌آموختگان خارج از کشور که به زبان فارسی و دیگر زبان‌های زنده دنیا تالیف و تدوین شده‌اند به هنگام ارزشیابی مدارک تحصیلی، همانند جویی می‌شود.

گفتنی است بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.