بازدید دانشجویان دانشگاه تهران از ایرانداک

دانشجویان کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه تهران با حضور در ایرانداک و آشنایی با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، از بخش‌های مختلف نیز دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه تهران با ایرانداک روز یک‌شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری از جمله سامانه پیشینه پژوهش، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، سامانه همانندجو و سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

همچنین سامانه مصورسازی پژوهش «مپ» که از سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری است، تشریح شد.

در ادامه دانشجویان از واحد سازماندهی و تحلیل اطلاعات ایرانداک بازدید کردند.