تفاهم‌نامه مشارکت و همکاری میان ایرانداک و شرکت فرداد بسته شد

به‌ منظور همکاری‌ در زمینه گسترش دسترسی آزاد به منابع علمی در ایران تفاهم‌نامه‌ای میان پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و شرکت پیشگامان دانش‌گستر فرداد منعقد شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» تفاهم‌نامه مشارکت و همکاری بین پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) و شرکت پیشگامان دانش‌گستر فرداد، میان دکتر سیروس علیدوستی (رئیس پژوهشگاه) و فریار فاطمی (مدیر عامل شرکت) به امضا رسید.

در این تفاهم‌نامه بر مشارکت و همکاری دو طرف در موضوعات زیر تأکید شده است:

•  تبلیغ موضوع تفاهم‌نامه در میان کاربران و مخاطبان خدمات دیگر پژوهشگاه از کانال‌های گوناگونی که دارد؛
  •  تبلیغ موضوع تفاهم‌نامه در میان دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مراکز آموزش‌عالی، پژوهشی، و فناوری وابسته به وزارت عتف از کانال‌های گوناگونی که دارد؛
  •  تامین دسترسی آزاد به منابع علمی در ایران از راه وب‌سایت zednee.io در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران؛
  •  درج نام و نشان ایرانداک در سرنویس (header) برگ نخست و دیگر برگ‌های وب‌سایت zednee.io و همچنین برگ‌ درباره به عنوان پشتیبان؛
  •  نگه‌داشت حریم خصوصی کاربران؛
  •  تامین نرم‌افزار، سخت‌افزار، شبکه، و پشتیبانی برای پایداری خدمات وب‌سایت zednee.io؛
  •  پرهیز از پذیرش پشتیبانی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مراکز آموزش‌عالی، پژوهشی، و فناوری دیگر که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری هستند؛
  •  پذیرش و پاسخ‌گویی به هرگونه ادعای شخص ثالث درباره حقوق مادی و معنوی وب‌سایت zednee.io و منابع علمی آن.

گفتنی است مالکیت نام دامنه اینترنتی وب‌سایت zednee.io و منابع علمی آن و منابعی که در آینده بدان افزوده می‌شوند از آن فرداد است و ایرانداک در این زمینه هیچ‌گونه ادعایی نخواهد داشت.

لازم به ذکر است مدت اعتبار این تفاهم‌نامه تا پایان سال ۱۴۰۰ است و می‌تواند با موافقت دو طرف تمدید یا با آگاهی‌رسانی سه ماه پیش، پایان یابد.