زنگ ایرانداک برای ششمین بار به‌ صدا در‌می‌آید

ششمین دوره زنگ ایرانداک با شعار ایرانداک؛ همراهِ هر گامِ پژوهش و پژوهشگران در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی، همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و موسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری؛ باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی باشند، در سامانه‌های اطلاعاتی ایرانداک، ثبت و آنها را همانندجویی کنند. برای انجام این قانون، «سامانه ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها» در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR و سامانه «همانندجو» در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذارده شده است.

همچنین برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، کتابداران، و دانشجویان با این سامانه‌ها و برخی دیگر از خدمات ایرانداک، کارگاه‌های آموزشی رایگان حضوری با نام زنگ ایرانداک: کارگاه آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک با محتوای زیر برگزار می‌شود.

•  آشنایی با فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛
  •  عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
  •  فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
  •  نام‌نویسی در پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)؛
  •  فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛
  • آشنایی با برخی دیگر سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک.

گفتنی است ششمین دوره این کارگاه دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در ایرانداک برگزار و به حاضرین گواهی شرکت در کارگاه آموزشی داده می‌شود. علاقه‌مندان شرکت در این کارگاه در نشانی https://irandoc.ac.ir/eform/submit/workshop ثبت نام کنند.

ایرانداک آمادگی دارد این کارگاه را برای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و سایر مؤسسه‌ها در سازمان متقاضی برگزار کند.