برگزاری سخنرانی علمی «معماری سراسربین: تکنولوژی اعمال قدرت در جامعه مدرن»

پنجمین سخنرانی از سلسله نشست‌های اخلاق در علم و فناوری با عنوان «معماری سراسربین: تکنولوژی اعمال قدرت در جامعه مدرن» در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» پنجمین سخنرانی از سلسله نشست‌های اخلاق در علم و فناوری با عنوان «معماری سراسربین: تکنولوژی اعمال قدرت در جامعه مدرن» با سخنرانی دکتر غلامحسین مقدم‌حیدری،‌ دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، روز دو‌شنبه ۲۴ دی در ایرانداک برگزار ‌می‌شود.

پنلیست این سخنرانی دکتر رحمان شریف‌زاده، استادیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) خواهد بود و در آن به ویژگی‌های معماری سراسربین، تاثیر این معماری در پیدایش تکنولوژی نوینی از قدرت در جامعه انضباطی مدرن، و مناقشات اخلاقی حاصل از بکارگیری این تکنولوژی جدید از حکومت کردن بر انسان‌ها در جامعه انضباطی مدرن پرداخته ‌خواهد شد.

این سخنرانی دو‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۷ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در تالار سخن ایرانداک برگزار خواهد ‌شد.

گفتنی است، پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.