رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات منتخب اولین دوره رقابت علمی کنز

دکتر آزاده محبی، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات در اولین دوره رقابت علمی کنز در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، برپایه گزارش ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد جایزه مصطفی (ص)، دکتر آزاده محبی،‌ رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات، با طرح «روبوداک: اولین روبات اجتماعی دستیار پژوهشگر»، دراولین دوره رقابت علمی کنز در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات مقام سوم را کسب کرد.

در این طرح یک روبات اجتماعی طراحی و پیاده سازی شده است که می تواند به زبان فارسی و انگلیسی و از طریق گفتار و ویدئو با پژوهشگر تعامل کند و درخواست های وی را به زبان فارسی یا انگلیسی پاسخ دهد.

گفتنی است، پژوهشگران و دانشمندانی از ۱۵ کشور ایران، عمان، مالزی، پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه، فلسطین، اردن، بنگلادش، تونس، اندونزی، نیجریه، مصر و قزاقستان در اولین دوره رقابت علمی کنز شرکت کرده و آثار علمی خود را در حوزه‌های پنج‌گانه رقابت ارسال کردند.

رقابت علمی کنز، رقابتی است علمی میان دانشجویان، اساتید و پژوهشگران زیر ۴۵ سال با مدارک علمی معتبر که در ۵ حوزه‌ آب و محیط زیست، انرژی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، سلامت و اقتصاد برگزار می‌گردد؛ اعلام نتایج و سنجش نفرات برتر در هر حوزه و معرفی آن‌ها گامی موثر در جهت تجاری‌سازی آثار علمی ارائه شده در رقابت و در راستای توسعه علمی جهان اسلام است.