بازدید مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت عتف از ایرانداک

بازدید مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت عتف از ایرانداک

دکتر محسن شریفی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت عتف از ایرانداک دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دکتر محسن شریفی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت عتف با فعالیت‌های ایرانداک با حضور دکتر سیروس علیدوستی رئیس و جمعی از همکاران پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ در تالار اندیشه ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست بهروز رسولی، دانشجوی دکتری علم اطلاعات و دانش‌شناسی پژوهشگاه، طرح "بررسی و مقایسه وظایف و فعالیت‌های موسسه‌های پژوهشی وابسته به وزارت عتف" را ارائه داد و سپس به معرفی جایگاه علم،‌ فناوری، و نوآوری ایران در جهان «نما» که از جمله سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری هستند، پرداخت.

همچنین توضیحاتی درباره پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج» توسط نسا رضایی کارشناس سامانه‌های اطلاعاتی و سامانه همانندجو توسط نصیبه موسوی کارشناس سامانه، برای ایشان تشریح شد.

این نشست روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ در تالار اندیشه ایرانداک برگزار شد.