حضور رئیس ایرانداک در جلسه هم‌اندیشی ارتقای کیفیت و نمایه‌سازی بین‌المللی نشریات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

دکتر سیروس علیدوستی، در جلسه هم‌اندیشی ارتقای کیفیت و نمایه‌سازی بین‌المللی نشریات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، درباره شیوه‌نامه ایران و کاربرد آن در نشریات آن پژوهشگاه سخنرانی کرد.

به گزارش "روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران"  دکتر علیدوستی به همراه نادیا حاجی‌عزیزی، رئیس گروه ارتباطات علمی، حوری ملک، کارشناس سامانه همانندجو و بهروز رسولی، دانشجوی دکتری رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی ایرانداک در جلسه هم‌اندیشی ارتقای کیفیت و نمایه‌سازی بین‌المللی نشریات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور یافتند.

در این نشست که به دعوت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به‌ منظور ارتقای کیفیت و نمایه‌سازی بین‌المللی نشریات آن پژوهشگاه برگزار شده بود، دکتر علیدوستی درباره شیوه‌نامه ایران و کاربرد آن در نشریات آن پژوهشگاه سخنرانی کرد.

همچنین بهروز رسولی، درباره انتشار و استناد و همچنین ارزیابی تاثیر مقاله‌ها و نشریه‌ها سخن گفت و سامانه جایگاه علم، فناوری، و نوآوری ایران در جهان (نما) را نمایش داد.

پس از آن، نادیا حاجی‌عزیزی درباره چگونگی نمایه شدن نشریه‌ها در نمایه‌نامه استنادی «اسکوپوس» سخن گفت.

گفتنی است، این نشست روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ساعت ۱۴ تا ۱۶ در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد.