سرپرست معاونت پژوهش و آموزش ایرانداک منصوب شد

دکتر سیروس علیدوستی، رئیس ایرانداک طی حکمی، دکتر پرویز شهریاری را به عنوان سرپرست تازه معاونت پژوهش و آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران منصوب کرد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» بر اساس این حکم، دکتر پرویز شهریاری، استادیار ایرانداک از تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۹۶ به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و آموزش ایرانداک منصوب شد.

افزودنی است، دکتر علیدوستی طی نامه‌ای از دکتر رویا پورنقی، معاون پیشین پژوهش و آموزش ایرانداک قدردانی نمود.

به همین منظور، مراسم تکریم و معارفه معاون پژوهش و آموزش ایرانداک امروز سه‌شنبه ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۶ با حضور کارکنان معاونت پژوهش و آموزش و اعضای هیئت علمی در تالار سخن برگزار شد.

گفتنی است، دکتر شهریاری، دانش‎آموخته دکترای علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه علامه طباطبائی است و پیش از این مشاور معاون آموزشی وزارت عتف بوده است.