در ایرانداک برگزار می‌شود: دفاع نخستین دانش‌آموخته دکتری پژوهش محور مدیریت فناوری اطلاعات کشور

جلسه دفاع اولین دانش‌آموخته دکتری پژوهش محور رشته مدیریت فناوری اطلاعات کشور و اولین دانشجوی دکتری ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» حمیدرضا خدمتگزار، دانشجوی دکتری پژوهش محور رشته مدیریت فناوری اطلاعات ایرانداک از رساله خود با عنوان «طراحی نظام ملی شناسگر دیجیتال اشیاء اطلاعاتی» دفاع می‌کند.

این دفاع اولین دانش‌آموخته دکتری پژوهش محور رشته مدیریت فناوری اطلاعات در ایران است که در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار می‌شود.

گفتنی است، یکی از مفاهیم اصلی در شناسایی یک شئ یا موجودیت در محیط دیجیتال شناسگر دیجیتال است و سیستم‌های شناسگر دیجیتال به دنبال بروز مشکلات زیادی از جمله عدم ثبات و یکتایی نظام‌های شناسگر فیزیکی و مکانیاب یکدست منابع (URL) در محیط دیجیتالی، شکل گرفتند.

افزودنی است، شورای راهبری فناوری اطلاعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری براساس تفاهم‌نامه‌ای با پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران کارفرمای این رساله است.

راهنمایی این رساله به عهده دکتر مهدی علیپور حافظی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران بوده و مشاوره آن توسط دکتر پیام حنفی زاده، دانشگاه علامه طباطبائی انجام شده است.

این جلسه دفاع، روز چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در تالار گفت‌وگوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار خواهد شد.