برگزیدگان هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات معرفی شدند

هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) با رویکرد میان‌رشته‌ای و با شعار «ارزش آفرینی کسب‌وکارهای تعاملی و پلتفرم‌ها» ۲۹ دی ماه ۱۳۹۸ در سالن وزارت کشور برگزار و به مدیران برتر حوزه ICT کشور جوایزی اهدا شد. جوایز ملی فاب (فناوری اطلاعات برتر) و مبفا (مدیران برتر فناوری اطلاعات) و جایزه شرکت‌های تحول آفرین سه جایزه اصلی این رویداد به حساب می‌آیند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، در بخش ‌شرکت‌های تحول‌آفرین، شرکت ایده پرداز پاسارگاد کیان در سطح کوچک (کمتر از ۵۰ نفر نیروی انسانی)، شرکت ابرآروان در سطح متوسط (بین ۵۰ تا ۲۰۰ نفر نیروی انسانی) و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) در سطح بزرگ (بیش از ۲۰۰ نفر نیروی انسانی) برگزیده شدند.

گفتنی است جایزه شرکت‌های تحول‌آفرین به منظور شناسایی و تجلیل از شرکت‌های فعال فناوری اطلاعات که نقش بسزایی را در پیاده‌سازی و کاربست فناوری اطلاعات در کشور ایفا می‌کنند و برخی از آنها خود منشا ایجاد تحول در ماهیت فناوری اطلاعات یا کاربست صحیح آن در کسب‌ و کار هستند، اعطا می‌شود.

در بخش مدیران برتر نیز جایزه مبفا به این افراد رسید:

• سید صابرامامی از شرکت مبین وان کیش؛
  • سید امین حسینی سنو از مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه فردوسی مشهد؛
  • سید حامد قنادپور از شرکت ارتباط فردا؛
  • رضا جمالی مدیر فناوری اطلاعات بیمه تعاون.

فاب طلایی: شرکت توسعه تجارت الکترونیک نگین توسن با سامانه کشوری کسب و کار (سکوک)
فاب نقره‌ای: راهکار هوشمند مهام کاسپین با محصول بیدار
فاب برنزی: شرکت علوم سبز با محصول کنکاش

در بخش محصولات منتخب نیز جوایز محصولات برگزیده به این محصولات رسید:

• محصول پلتفرم ابری ارتباط چند مسیری در لایه کاربردی از دانشگاه شریف؛
  • واکاویک از ویرا پردازش سخن؛
  • محصول ریتارگتینگ محصول از ایماژ رایور(یکتانت)؛
  • محصول چهارچرخ از ویرا فناوری سورن؛
  • محصول پارس پک از پارس پردا سیستم؛
  • پلتفرم لینکپ از راهبران اینترنت اشیا؛
  • سامانه چرخ.

همچنین در بخش محصولات چند محصول شایسته تقدیر به حساب آمدند که اسامی آنها به شرح زیر است:

• اپلیکشین‌ساز اپچار از شرکت اپچار؛
  • مدیریت فرآیند بهسا از گروه بهسا؛
  • اسنپ‌روم از شرکت آوای اسکان نوین شرق؛
  • محصول ای‌اس‌بی از شرکت فراکنش؛
  • مدیریت پروژه همتیک از فناوران سپهر ماهان؛
  • اسمارت پارکینگ از شرکت پویندگان راه دانش اینترنت اشیا؛
  • ترب از شرکت فن‌گستران پیشرو بازار؛
  • زیست‌اپ از شرکت مهرآفرین فردوس.

شایان ذکر است در این رویداد ۲۰۰ دستاورد در رقابت برترین‌های فناوری اطلاعات شرکت داشتند. یکی از اهداف اعطای این جایزه، حساس‌سازی و آگاهی‌رسانی بخش حاکمیت و مدیران عالی کشور درباره اهمیت فناوری اطلاعات به عنوان یک اهرم تحول‌آفرین در حوزه‌های مختلف عنوان شده است.