دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی از ایرانداک بازدید کردند

دانشجویان کارشناسی‌ ارشد دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دانشجویان کارشناسی‌ ارشد دانشگاه مذاهب اسلامی با ایرانداک روز یک‌شنبه یکم دی‌ماه ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

گفتنی است در ادامه دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی که شماری از آن‌ها خارجی بودند، با فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده و کاربرد سامانه همانندجو آشنا شدند. در پایان بازدیدکنندگان از آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌‌ها و آموزش ایرانداک بازدید کردند.