دانشگاه‌های برگزیده در ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، و پیشنهاده‌ها اعلام شد

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» دانشگاه‌های برگزیده شش‌ماهه دوم سال ۱۳۹۷ در ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، و پیشنهاده‌ها اعلام شدند.

از تاریخ ۱۳۹۷/۷/۱ تا ۱۳۹۷/۱۲/۲۹، ۳۵۹ موسسه با سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده همکاری داشته‌اند و ۳۵.۶۲۶ پارسا (پایان‌نامه و رساله) و ۱۹.۹۴۵ پیشنهاده (پروپوزال) در این سامانه ثبت شده است. این سامانه در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذارده شده است.

گفتنی است به‌ منظور تحقق شاخص‌های چشم‌اندازی نقشه جامع علمی کشور مرتبط با آمایش آموزش‌عالی و راهبردهای کلان «نقشه جامع علمی کشور» و سیاست‌های اجرایی مصوب آن و همچنین توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت‌های برابر، توزیع مأموریت آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز، استفاده از مزیت‌های منطقه‌ای، کاهش تمرکز و جلوگیری از تجمع امکانات٬ مشارکت دانشگاه‌ها در تصمیم‌گیری و موضوعات ملی و فرااستانی؛ نظام آموزش‌عالی کشور از نظر آمایش سرزمینی به ۱۰ کلان منطقه تقسیم شده است.

دانشگاه‌های برگزیده وزارت عتف در شش‌ماهه دوم سال ۱۳۹۷ در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده

«ثبت پارسا»

کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

صنعتی جندی شاپور دزفول

علوم و فنون دریایی خرمشهر

واحدهای برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی در شش‌ماهه دوم سال ۱۳۹۷ در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده

نخست

دوم

سوم

چهارم

پنجم

واحد

مرودشت

شاهرود

بندرعباس

شهر قدس

گچساران

شمار پارسای ثبت شده

واحد

اردبیل

گرمی

اردکان

بهشهر

ساری

شمار پیشنهاده ثبت شده

افزودنی است با همکاری سازمان امور دانشجویان؛ سامانه ملی ثبت پیشنهاده‌ها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌ها از آبان ۱۳۹۷ پذیرای ثبت برخط نسخه الکترونیکی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانش‌آموختگان ایرانی بیرون از کشور شد. این مدارک پس از کنترل ایرانداک و تأیید سازمان، ثبت می‌شوند. در این بازه زمانی ۲۴۷ پارسا در این سامانه ثبت شده‌اند. جدول زیر شمار ثبت پارسای بیرون از کشور را برای ۱۰ کشور نخست نشان می‌دهد.

شمار ثبت پارسای بیرون از کشور

سوئیس

استرالیا

شمار پارسای ثبت شده

همچنین ۵۳ هزار دانشجو و ۳۱ هزار استاد در سامانه همانندجو عضو هستند که دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب رتبه اول تا سوم این سامانه را در شش‌ماهه دوم سال ۱۳۹۷ دریافت کرده‌اند. این سامانه در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذارده شده است.