مدیران سازمان زیباسازی شهرداری تهران از ایرانداک بازدید کردند

مدیر کتابخانه و مسئول تعاملات دانشجویی سازمان زیباسازی شهرداری تهران با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی مدیر کتابخانه و مسئول تعاملات دانشجویی سازمان زیباسازی شهرداری تهران با ایرانداک روز یک‌شنبه ششم مرداد ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

همچنین مدیران سازمان زیباسازی شهرداری تهران با برخی از سامانه‌های پشتیبان پژوهش از جمله دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه «در»، سامانه‌ عضویت فراگیر کتابخانه‌ها «غدیر»، راهنمای پژوهش و پژوهشگران «پژوهش‌کار»، راهنمای نگارش پایان‌نامه‌ و رساله «راه»، آمار کتابخانه‌ها «آک» و سامانه ارزیابی کیفیت خدمات کتابخانه‌ها «رف» آشنا شدند.

در ادامه میهمانان از سازماندهی و تحلیل اطلاعات و آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌‌ها بازدید کردند.