رییس دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ایرانداک بازدید کرد

رییس و مدیران دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی رییس و مدیران دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ایرانداک روز چهار‌شنبه دوم مرداد ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تالار فناوری، آزمایشگاه روبوداک و آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌‌ها بازدید کردند. در ادامه فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

در آخر رییس و مدیران دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر با فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده و کاربرد سامانه همانندجو آشنا شدند.

گفتنی است بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.