زنگ ایرانداک در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک با استقبال استادان، کارشناسان و دانشجویان در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نوراله رزمی، رئیس اداره روابط عمومی، مهدی محمودیان، رئیس اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات و نسرین معظمی کارشناس سامانه همانندجو به منظور معرفی و آموزش نحوه استفاده از سامانه‌های ایرانداک برای استادان، کارشناسان و دانشجویان در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران حضور یافتند.

در این کارگاه، نحوه ثبت نام و عضویت در سامانه‌‌های پیشینه پژوهش، ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده، زدنی و مپ برای استادان، کارشناسان و دانشجویان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران تشریح شد.

گفتنی است، این کارگاه روز سه‌شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۸ در سالن ابوریحان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد. کارگاه بعدی زنگ ایرانداک هفتم مرداد ۱۳۹۸ در ایرانداک برگزار خواهد شد.