اعضای هیئت‌علمی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند از ایرانداک بازدید کردند

اعضای هیئت‌علمی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی اعضای هیئت‌علمی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند با ایرانداک روز سه‌شنبه چهارم تیر ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

در ادامه اعضای هیئت‌علمی موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند با فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده و کاربرد سامانه همانندجو آشنا شدند. در آخر استادان موسسه از سازماندهی و تحلیل اطلاعات و آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌‌ها بازدید کردند.

گفتنی است بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.