در زنگ ایرانداک به پرسش‌های ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها پاسخ داده شد

نهمین کارگاه زنگ ایرانداک با محوریت پاسخگویی به سوالات ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نهمین کارگاه زنگ ایرانداک به منظور معرفی و آموزش نحوه استفاده از سامانه‌های ایرانداک ۲۰ خرداد‌ماه برگزار شد.

در این کارگاه، سامانه‌‌های پیشینه پژوهش، ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده، گنج، همانندجو و مپ برای شرکت‌کنندگان تشریح شد. علاوه بر این دروازه‌ اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه ایران و راهنمای نگارش پایان‌نامه‌ و رساله نیز برای استادان و دانشجویان توضیح داده شد.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، با پنجاه سال پیشینه؛ ده‌ها سامانه، پایگاه اطلاعات، و پایگاه وب، و ارائه خدمات بر خط به جامعه علمی و سیاست‌گذاران علم و فناوری کشور، برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، و دانشجویان با برخی از این خدمات، کارگاه‌های آموزشی رایگان حضوری با نام «زنگ ایرانداک»، با شعار: (ایرانداک؛ همراهِ هر گامِ پژوهش و پژوهشگران) برگزار می‌کند.

گفتنی است کارگاه بعدی «زنگ ایرانداک» دهم تیر‌ماه، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برای متقاضیان برگزار و به حاضرین گواهی شرکت در کارگاه آموزشی داده خواهد شد. علاقه‌مندان شرکت در این کارگاه‌ها می‌توانند در نشانی https://irandoc.ac.ir/eform/submit/workshop ثبت نام کنند. ایرانداک آمادگی دارد این کارگاه را برای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و سایر موسسه‌ها در سازمان متقاضی برگزار کند.