دانشجویان خارجی دانشگاه تربیت مدرس از ایرانداک بازدید کردند

اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان خارجی دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس با حضور در ایرانداک، با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، آشنا شدند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان خارجی دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس با ایرانداک روز یک‌شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

در ادامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تربیت مدرس با فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده و کاربرد سامانه همانندجو آشنا شدند.

گفتنی است بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.