گذر اعضای طرح غدیر از 4000 نفر

گذر اعضای طرح غدیر از ۴۰۰۰ نفر

تا خرداد ۱۳۹۸، چهار هزار نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی و عضو هیئت‌ علمی به عضویت طرح غدیر درآمده‌اند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» هم اکنون ۲۸۵ کتابخانه زیرپوشش ۹۰ مؤسسه عضو طرح غدیر هستند.

عضویت فراگیر کتابخانه‌ها از مهر ماه سال ۱۳۹۵ در چارچوب دستورکار دور دوم طرح غدیر با امضای وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری بازنگری شد و به اجرا درآمد. طرح غدیر راهکاری است که پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برای دسترسی مستقیم به منابع کتابخانه‌های زیر پوشش، طراحی و اجرا نموده است.

بر پایه این طرح، افراد زیر پوشش که متقاضی استفاده از منابع موجود در این کتابخانه‌ها هستند، می‌توانند از محلی که به عنوان مبدا برای آنها تعیین شده است یک کارت عضویت و چند کارت امانت دریافت کنند و به عضویت طرح درآیند. اعضای طرح با استفاده از کارت نخست می‌توانند به کتابخانه‌های زیرپوشش طرح مراجعه و از همه خدمات آنها در محل استفاده کنند و با سپردن هر کارت امانت یک کتاب امانت دادنی را به امانت گیرند.

هم‌چنین، اعضای هیئت‌ علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری، در صورتی که  کتابخانه‌های وابسته به دانشکده/ پژوهشکده محل کار یا تحصیل آنان در عرضه خدمات به اعضای دیگر طرح همکاری کنند، می‌توانند به عضویت طرح غدیر درآیند.