شکستن رکورد ثبت پارسا در اردیبهشت 98

شکستن رکورد ثبت پارسا در اردیبهشت ۹۸

رکورد ثبت پارسا (پایان‌نامه و رساله) در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله و پیشنهاده در اردیبهشت ۹۸ شکسته شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» در اردیبهشت ۹۸، تعداد ۷۵۳۱ پارسا توسط دانشگاه‌ها و موسسات ثبت شده است. از این تعداد ۶۸۶۷ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و ۶۶۴ رساله دکتری است.

در این میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان با ۵۳۷ عنوان، علامه طباطبایی با ۲۱۰ عنوان، شهید باهنر کرمان با ۲۰۷ عنوان، تربیت مدرس با ۱۹۹ عنوان و فردوسی مشهد با ۱۶۸ عنوان بیشترین تعداد پارسا را در این سامانه ثبت کرده‌اند.

گفتنی است نکته مثبت دیگری که در این ماه مشاهده می‌شود اختلاف خیلی کم بین ثبت پارسا توسط دانشجو با ۸۰۸۶ عنوان و ثبت پارسا توسط دانشگاه با ۷۵۳۱ عنوان است.

همچنین ۳۵۰۳ پیشنهاده (پروپوزال) کارشناسی ارشد و ۳۳۷ پیشنهاده دکتری در اردیبهشت ۹۸ در این سامانه ثبت شده است.

افزودنی است تا پایان اردیبهشت سال جاری، ۳۷۸۷۰۹ پارسای داخل کشور، ۳۹۹ پارسای خارج از کشور و ۱۶۵۳۵۰ پیشنهاده (پروپوزال) در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه‌، رساله و پیشنهاده به ثبت رسیده است.