بازدید دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از ایرانداک

دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی با حضور در ایرانداک و آشنایی با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، از بخش‌های مختلف نیز دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی با ایرانداک روز سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری از جمله سامانه پیشینه پژوهش، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، سامانه همانندجو و سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

در ادامه دانشجویان از سازماندهی اطلاعات، واژه‌نامه‌ها و فهرست‌های مستند نام‌ها و آموزش ایرانداک بازدید کردند.