دانشگاه گیلان میزبان زنگ ایرانداک شد

کارگاه آموزشی آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک در دانشگاه گیلان برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نوراله رزمی، رئیس اداره روابط عمومی و مهدی محمودیان، رئیس اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات به منظور معرفی و آموزش نحوه استفاده از سامانه‌های ایرانداک برای ۵۰۰ نفر از مدیران آموزشی و پژوهشی، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه گیلان در شهر رشت حضور یافتند.

در این کارگاه که در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد، سامانه‌‌های پیشینه پژوهش، ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده، گنج و مپ برای مدیران آموزشی، پژوهشی و کارشناسان دانشگاه گیلان تشریح شد. علاوه بر این دروازه‌ اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه ایران و راهنمای نگارش پایان‌نامه‌ و رساله نیز برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه توضیح داده شد.

گفتنی است، این کارگاه روز یک‌شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۷ در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان برگزار شد. کارگاه بعدی زنگ ایرانداک ۲۰ اسفند در ایرانداک برگزار خواهد شد.