رئیس پژوهشکده علوم اطلاعات ایرانداک، سخنران کلیدی اولین همایش ملی مطالعات نام‌شناسی ایران

دکتر سید مهدی سمائی با موضوع شیوه تلفظ و ثبت اسامی فوتبالیست‌های خارجی در اولین همایش ملی مطالعات نام‌شناسی ایران سخنرانی می‌کند.

به گزارش "روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران" دکتر سمائی، دانشیار گروه پژوهشی اصطلاح‌شناسی و هستان‌شناسی ایرانداک به عنوان سخنران کلیدی اولین همایش ملی مطالعات نام‌شناسی ایران با موضوع شیوه تلفظ و ثبت اسامی فوتبالیست‌های خارجی در این همایش سخنرانی می‌کند.

در این همایش، به مطالعات نام‌شناسی پرداخته می‌شود. نام‌شناسی در آغاز به‌عنوان دانشی در زمانی، تنها به ریشه‌شناسی نام‌ها می‌پرداخت. اما امروزه این حوزه در قالب مطالعه‌ای میان‌رشته‌ای، شاخه‌ای از زبان‌شناسی اجتماعی است که با رویکردی همزمانی، نام‌شناسی را از دانشی کهن‌گرا به دانشی برای بررسی جامعه معاصر تبدیل کرده است که با مطالعات اجتماعی زبان، هویت، شناخت، مطالعات ادبی و جغرافیا پیوند دارد.

گفتنی است، این سخنرانی چهارشنبه ۱۷ بهمن ۹۷ از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰ در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد.