نسخه انگلیسی پایگاه وب ایرانداک رونمایی شد

نسخه انگلیسی پایگاه وب پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، ۱۵ اردیبهشت، رونمایی شد.

به گزارش «روابط‌ عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، نسخه انگلیسی پایگاه وب پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، پس از گذشت یک‌سال از رونمایی نسخه فارسی در ایرانداک رونمایی شد.

در این مراسم که با حضور رئیس و کارکنان پژوهشگاه در تالار سخن برگزار شد، میترا شمسی، رئیس اداره سامانه‏‌های اطلاعاتی ایرانداک، ویژگی‌های نسخه انگلیسی پایگاه وب ایرانداک را تشریح کرد.

شمسی پس از اشاره به زحمات یک‌ساله همکاران برای پیاده شدن نسخه انگلیسی، برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های نسخه انگلیسی پایگاه وب را معماری متفاوت آن نسبت به نسخه فارسی به‌دلیل استفاده کاربران انگلیسی زبان و اطلاع‌محور بودن آن برشمرد.

او خاطر نشان کرد: ۸۷۲ صفحه اطلاعات در نسخه انگلیسی پایگاه وب ایرانداک ساخته و برای ۷۰ کاربر هیئت‌علمی، دانشجو، دانش‌آموخته و پژوهشگر همکار پروفایل ایجاد شده است.

گفتنی است نسخه انگلیسی پایگاه وب‌ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) شامل معرفی ایرانداک، سامانه‌ها، دستاوردها، برنامه استراتژیک، پژوهشکده‌ها، اعضای هیئت‌علمی، پژوهشگران، دانشجویان، مقالات، طرح‌های پژوهشی، کتاب‌ها، خدمات دانش‌بنیان، دوره‌های آموزشی و سخنرانی‌های علمی است.