بازدید استادان دانشگاه شهید مطهری از ایرانداک

جمعی از استادان دانشگاه شهید مطهری ضمن حضور در ایرانداک با فعالیت‌های آن آشنا شده و از بخش‌های مختلف پژوهشگاه دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی استادان دانشگاه شهید مطهری با ایرانداک روز یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ در تالار گفتگو ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک معرفی و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری مانند سامانه عرضه و تقاضای پژوهش «ساعت»، سامانه پیشینه پژوهش، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده (ثبت)، پایگاه اطلاعات علمی ایران «گنج» و سامانه همانندجو برای بازدیدکنندگان توضیح داده شد.

همچنین برخی از سامانه‌های پشتیبان پژوهش مانند: راهنمای پژوهش و پژوهشگران «پژوهش‌کار»، راهنمای نگارش پایان‌نامه‌ و رساله «راه»، و پایگاه وب شیوه‌نامه ایران «راهنمای استناد به منابع اطلاعات فارسی و انگلیسی» برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

گفتنی است توضیحاتی نیز درباره جایگاه علم،‌ فناوری، و نوآوری ایران در جهان «نما» که از جمله سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری است بیان شد.

در انتها بازدیدکنندگان از اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات، سازماندهی و تحلیل اطلاعات، تالار جست‌وجو، و ساختمان آموزش دیدن کردند.