جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) به سه محصول برتر تعلق گرفت
در پنجمین همایش مدیران فناوری اطلاعات:

جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) به سه محصول برتر تعلق گرفت

جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب) در سه سطح طلایی، نقره‌ای و برنزی در پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به محصولات برتر اهدا شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات روز یکشنبه ۵ آذر، با حضور و سخنرانی دکتر وحید احمدی، مدیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس همایش،  دکتر دوایی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر سیروس علیدوستی، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

هم چنین، مهندس امیر شجاعان، رئیس مرکز توسعه دولت الکترونیک، فناوری اطلاعات و آمار وزارت کشور گزارش شورای راهبری همایش را بیان نمود  و مهندس هوشنگ بشارتیان، عضو کمیسیون دولت الکترونیکی و مشاور سازمان فناوری اطلاعات سخنرانی خود را با عنوان «حکمرانی داده‌ها و جایگاه آن در دولت الکترونیک» ارائه کرد.

از میان محصولات ارسالی به دبیرخانه همایش، ۱۵ محصول به عنوان برگزیده انتخاب و تقدیر شد و سه محصول برتر، جوایز فاب طلایی، نقره‌ای و برنزی را دریافت کردند.

در میان محصولات برگزیده، سامانه خدمات بانکی نابینایان در شعب، مربوط به شرکت پکتوس، فاب طلایی، پلتفرم زبردستان، مربوط به شرکت گرامی سرزمین هوشمند، فاب نقره‌ای و آنتی‌ویروس پادویش، مربوط به شرکت گرامی نرم افزاری امن پرداز، فاب برنزی را دریافت نمودند.

عناوین دیگر دستاوردهای برگزیده عبارتند از:

۱. بستر جمع‌سپاری وب آزما

۲. پلتفرم و خدمات ذخیره‌سازی ابری ابرینو

۳. پلتفرم یکپارچه دولت

۴. تولید گراف دانش فارسی

۵. جویشگر علمی فارسی (علم نت)

۶. فینوتک (شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا)

۷. سامانه جامع مدیریت و امنیت کاربران شبکه نتبیل

۸. سامانه جامع مهر پرداخت

۹. سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله‌ و پیشنهاده

۱۰. سامانه هوشمند و ماژولار جمع‌آوری، تحلیل و پایش داده

۱۱. نرم افزار اتوماسیون اداری و مدیریت فرآیندهای فراگستر

۱۲. نرم افزار زحل (پایش و تحلیل سوییچ)

هم‌چنین، جایزه ملی مدیر برتر فناوری اطلاعات (مبفا) به چهار مدیر برگزیده و جایزه ملی شرکت‌های تحول آفرین به سه شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، شرکت پارس پویش فن آور، و ایده پردازان دانش عصر نو (منتا) به ترتیب در سه سطح بزرگ، متوسط و کوچک تعلق کرفت.

پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات  کشور، یکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.