برگزاری نشست «بررسی تخلفات آکادمیک در محورهای سیاست‌گذاری، حقوقی، و سامانه‌ای» در ایرانداک
با همکاری ایرانداک برگزار می شود:

نشست «بررسی تخلفات آکادمیک در محورهای سیاست‌گذاری، حقوقی، و سامانه‌ای» با همکاری مشترک انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی با دفاتر سیاست‌گذاری و حقوقی وزارت علوم، ایرانداک، و مرکز غیردولتی توسعه سلامت اداری ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکترا فردا در ایرانداک برگزار می شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست «بررسی تخلفات آکادمیک در محورهای سیاست‌گذاری، حقوقی، و سامانه‌ای» ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکترا در سه ‌محور سیاست‌گذاری، حقوقی و سامانه‌ای برگزار می‌شود.

سخنران محور سیاست‌گذاری، دکتر محسن شریفی، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت عتف خواهد بود و پس از آن دکتر زارعی، مدیرکل حقوقی وزارت عتف و دکتر شیرانی، عضو هیئت علمی ایرانداک، به ترتیب با محوریت تخلفات آکادمیک و تدوین آیین‌نامه‌ها و محور فنی مرتبط با سامانه‌ها به سخنرانی می پردازند.

گفتنی است، دبیر این نشست، دکتر حسن عابدی جعفری، رئیس انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی خواهد بود.

این نشست روز سه‌شنبه، ۲۳ آبان ۱۳۹۶ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود و در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه رسمی از طرف انجمن علمی مدیریت رفتار سازمانی اعطا می‌شود.