معاونان و مدیران دانشگاه مفید از ایرانداک دیدن کردند

نشست آشنایی معاونان و مدیران دانشگاه مفید با ایرانداک روز شنبه ۱۱ شهریور در تالار سخن ایرانداک برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» معاونان پژوهشی و آموزشی دانشگاه مفید  و جمعی از مدیران این دانشگاه، در نشستی با حضور دکتر پورنقی، معاون پژوهش و مدیران ایرانداک ضمن آشنایی با فعالیت‌های پژوهشگاه از بخش‌های مختلف آن دیدن کردند.

در ابتدا دکتر پورنقی ضمن خوش‌آمدگویی، تاریخچه فعالتی‌های ایرانداک را برای بازدیدکنندگان شرح داد و در ادامه سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) نسخه تازه (آزمایشی)، سامانه پیشینه پژوهش، سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت)، و سامانه همانندجو، در قالب سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و راهنمای پژوهش و پژوهشگران (پژوهش‌کار) و آمار کتابخانه‌ها در قالب سامانه‌های پشتیبان پژوهش، و رصدخانه پژوهش و فناوری، جایگاه علم،‌ فناوری، و نوآوری ایران در جهان در قالب سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری برای آنان تشریح شد.

گفتنی است، این بازدید شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ انجام شد.