سخنرانی علمی «استفاده از الگوهای طراحی در طراحی و ساخت نرم‌افزارهای شی‌گرا» برگزار می‌شود

سخنرانی علمی «استفاده از الگوهای طراحی در طراحی و ساخت نرم‌افزارهای شی‌گرا» با سخنرانی مهدی نخعی‌کهن،‌ دانشجوی دکترای مهندسی فناوری اطلاعات، در ایرانداک برگزار می‌شود.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» سخنرانی علمی «استفاده از الگوهای طراحی در طراحی و ساخت نرم‌افزارهای شی‌گرا» با سخنرانی مهدی نخعی‌کهن،‌ دانشجوی دکترای مهندسی فناوری اطلاعات، روز سه‌شنبه سوم دی‌ماه در ایرانداک برگزار می‌شود.

نخعی در این سخنرانی به استفاده از الگوها در طراحی نرم‌افزار، و چگونگی آن خواهد پرداخت و انواع الگوهای طراحی نرم‌افزارهای شی‌گرا را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این سخنرانی سه‌شنبه سوم دی‌ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۴ تا ۱۵ در تالار سخن ایرانداک برگزار می‌شود.

گفتنی است، حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است و پخش زنده این سخنرانی در آدرس irandoc.ac.ir/live در اختیار همگان قرار دارد.