مراسم سال‌روز پایه‌گذاری ایرانداک و آغاز سال تحصیلی 1398-1399 در ایرانداک برگزار شد

مراسم سال‌روز پایه‌گذاری ایرانداک و آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ در ایرانداک برگزار شد

مراسم گرامی‌داشت ۵۱‌مین سالروز بنیادگذاری ایرانداک با حضور رئیس پژوهشگاه، معاونان، مدیران، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان، دانشجویان و بازنشستگان ایرانداک برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» مراسم گرامی‌داشت ۵۱مین سالروز بنیادگذاری ایرانداک، هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، دوشنبه، اول مهر ۱۳۹۸ از ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۲ در پژوهشگاه برپا شد.

در این مراسم از همکاران و دانشجویانی که از مهرماه سال ۱۳۹۶ تا کنون، افتخاری برای پژوهشگاه به‌دست آورده‌ بودند، و همچنین از بازنشستگان سال گذشته تقدیر و تشکر به‌عمل آمد. گفتنی است در دو سال گذشته سه افتخار بین‌المللی و هفت افتخار ملی توسط همکاران و دانشجویان ایرانداک دریافت شده است.