بازدید دانشجویان کارشناسی‌ ارشد دانشگاه امام صادق (ع) از ایرانداک

دانشجویان کارشناسی‌ ارشد رشته معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) با حضور در ایرانداک و آشنایی با فعالیت‌ها و سامانه‌های آن، از بخش‌های مختلف نیز دیدن کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دانشجویان کارشناسی‌ ارشد رشته معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) با ایرانداک روز ‌شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷ در تالار گفت‌و‌گوی ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک و برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری از جمله سامانه پیشینه پژوهش، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، سامانه همانندجو و سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

همچنین برخی از سامانه‌های پشتیبان پژوهش مانند: راهنمای نگارش پایان‌نامه‌ و رساله «راه»، و دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی، و فناورانه ایران «در» برای بازدیدکنندگان توضیح داده شد.

در ادامه سامانه مصورسازی پژوهش (مپ)، که از جمله سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری هستند، بیان شد.

گفتنی است پس از آن دانشجویان از اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات و تالار جست‌و‌جوی ایرانداک بازدید کردند.