زنگ ایرانداک در دانشگاه‌ها به صدا درمی‌آید

زنگ ایرانداک در دانشگاه‌ها با شعار ایرانداک؛ همراهِ هر گامِ پژوهش و پژوهشگران به صدا درمی‌آید.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» کارگاه آموزشی با نام «زنگ ایرانداک» در دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، با پنجاه سال پیشینه؛ ده‌ها سامانه، پایگاه اطلاعات، و پایگاه وب، و ارائه خدمات بر خط به جامعه علمی و سیاست‌گذاران علم و فناوری کشور، برای آشنایی بیشتر مدیران، استادان، و دانشجویان دانشگاه‌های متقاضی با برخی از این خدمات، کارگاه آموزشی با نام «زنگ ایرانداک»، (با شعار: ایرانداک؛ همراهِ هر گامِ پژوهش و پژوهشگران) برگزار می‌کند.

گفتنی‌است نخستین کارگاه «زنگ ایرانداک» نهم مهرماه، برای استادان دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد و کارگاه بعدی برای دانشجویان دانشگاه تهران و امام صادق (ع) برگزار خواهد شد.