آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی مهر‌البرز با سامانه‌های ایرانداک

جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی مهرالبرز با سامانه ایرانداک آشنا شده و از بخش‌های مختلف بازدید کردند.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» نشست آشنایی دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌های مختلف تحصیلی موسسه آموزش عالی مهرالبرز با ایرانداک روز چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ در تالار سخن ایرانداک برگزار شد.

در ابتدای این نشست فعالیت‌های ایرانداک معرفی و برخی از سامانه‌ها از جمله سامانه پیشینه پژوهش، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، سامانه همانندجو و سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

پس از آن بازدیدکنندگان از اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات، کتابخانه، تالار جستجو، و آموزش ایرانداک دیدن کردند.

گفتنی است، این بازدید چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ انجام شد.