بازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران و شهید بهشتی از ایرانداک

نشست آشنایی و بازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته مدیریت اطلاعات دانشگاه تهران و رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی  دو‌شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ در ایرانداک برگزار شد.

به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران» دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکترای رشته مدیریت اطلاعات دانشگاه تهران به همراه دانشجویان کارشناسی ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شهید بهشتی، در نشستی ضمن آشنایی با فعالیت‌های پژوهشگاه از بخش‌های مختلف آن دیدن کردند.

در ابتدا  نورالله رزمی، رئیس اداره روابط‌عمومی ضمن خوش‌آمدگویی، تاریخچه فعالیت‌های ایرانداک را برای بازدیدکنندگان شرح داد و در ادامه سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت)، سامانه ویرایش و سازماندهی اطلاعات، سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده،  پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج) نسخه تازه (آزمایشی)، سامانه پیشینه پژوهش، و سامانه همانندجو در قالب سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری و جایگاه علم،‌ فناوری، و نوآوری ایران در جهان در قالب سامانه‌های پشتیبان سیاست‌گذاری علم و فناوری  برای آنان تشریح شد.

پس از آن بازدیدکنندگان از اداره ثبت و فراهم‌آوری اطلاعات، کتابخانه، تالار جستجو، و آموزش ایرانداک دیدن کردند.

گفتنی است، این بازدید دوشنبه ۱۲ آذر۱۳۹۶ انجام شد.