بررسی استراتژی قیمت‌گذاری خدمات سامانه همانندجو پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران )ایرانداک(
نخستین کنفرانس ملی مدیریت، اخلاق و کسب‌ و کار
شیراز
تاریخ کنفرانس:
پنجشنبه - ۱۳ تير ۱۳۹۸
مؤسسه برگزارکننده:

ماموریت اصلی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) پژوهش، مدیریت دانش، آموزش، همکاری‌های پژوهشی و اطلاع‌رسانی، و پشتیبانی از سیاست‌گذاری علم و فناوری است و همچنین به‌ عنوان متولی نگهدارنده مستندات علمی کشور در حال حاضر خدمات زیادی را به دانشگاهیان ارائه می‌دهد. بنابراین پژوهشگاه با فروش خدمات سامانه‌های اطلاعاتی خود نظیر خدمات سامانه همانندجو و در راستای افزایش رضایت کاربران می‌تواند برای خود درآمدزایی ایجاد نماید. در پژوهش حاضر ابتدا ذی‌نفعان اصلی سامانه خدمات همانندجو شناسایی می‌شوند به‌ طوری‌ که بتوان با توجه به تقاضای بازار، وضعیت رقبا و شناسایی محصولات مشابه مطالعه تطبیقی قیمت‌گذاری برای سامانه همانندجو در نظر گرفت. بنابراین ابتدا به مطالعه قیمت‌گذاری، استراتژی‌های آن و برنامه قیمت‌گذاری داخل کشور برای محصولات نرم‌افزاری پرداخته خواهد شد و مطالعه پیرامون توسعه محصولات جدید صورت می‌گیرد. سپس به مطالعه عوامل موثر بر قیمت‌گذاری محصولات نرم‌افزاری پرداخته خواهد شد و مطالعه جامعی بر روی سامانه‌های بین‌المللی مشابه‌یاب صورت می‌گیرد در نهایت استراتژی‌های کاربردی‌ قیمت‌گذاری شرکت‌های نرم‌افزای مختلف برای انواع خدمات نرم‌افزاری و شیوه ارائه آن در بازار ارائه می‌گردد.

نعیمی صدیق، علی. ۱۳۹۸. بررسی استراتژی قیمت‌گذاری خدمات سامانه همانندجو پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک). مقاله ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی مدیریت، اخلاق و کسب‌ و کار، شیراز.

مقاله همایش علمی