تشخیص اشیای متحرک در فریم‌های ویدئویی: با استفاده از نظریه مجموعه‌های ژولا و نظریه مجموعه‌های فازی

چکیده:

هدف اصلی این سخنرانی، معرفی روش جدیدی برای تشخیص اشیای متحرک در فریم‌های ویدئویی است. تشخیص اشیای متحرک کاربردهای بسیاری را در موارد مختلف نظیر مسائل امنیتی و غیره دارد، که امروزه بسیار مورد توجه است و پژوهش‌های فراوانی روی آن انجام می‌شود. در این سخنرانی ابتدا به بررسی انواع مختلف روش‌های تشخیص اشیای متحرک در تصاویر پرداخته می‌شود و در ادامه مزایا و معایب هرکدام از این روش‌ها مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد. استفاده از نظریه مجموعه‌های ژولا و نیز نظریه مجموعه‌های فازی روش جدیدی برای تشخیص اشیای متحرک، بخش دیگری از سخنرانی را تشکیل می‌دهند که محصول و نتیجه یک پژوهش تجربی در این زمینه است. روش مذکور کارایی بالایی در برابر چالش‌های موجود در حوزه تشخیص اشیای متحرک مانند: هم‌پوشانی، نویز، وجود پس‌زمینه متحرک و غیره دارد. در انتهای سخنرانی نتایج شبیه‌سازی‌ها و مقایسه روش پیشنهادی با سایر روش‌ها بیان می‌شود.

پنلیست: مجید نبوی، دانشجوی دکترای رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی

مکان: